Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Τμήματα Πολιτιστικού Κέντρου

Τα τμήματα του συλλόγου είναι:
 
 Θεατρικό, "ταξίδι" στο μαγικό κόσμο του θεάτρου, με τις αρετές της υποκριτικής τέχνης. Έχουν παρουσιαστεί έργα όπως η Γέρμα και Ένας ήρωας με παντούφλες
Χορευτικό, αριθμεί πάνω από 150 μέλη και συμμετέχει σε εκδηλώσεις τόσο σε επίπεδο δήμου αλλά και χώρας (Τσεχία, Βουλγαρία, Ξάνθη)
Αιμοδοσίας, εθελοντική προσφορά αίματος μέσω της διαδικασίας της αιμοδοσίας που γίνεται 2 με 3 φορές το χρόνο στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας
Περιβάλλοντος, διατήρηση φυσικών πόρων και δημιουργία καινούργιων
Εκδρομικό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ενημέρωση και γνωριμία με τον τόπο μας.
 
Παρακάτω παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε τμήμα.