Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Τμήματα Πολιτιστικού Κέντρου

Χορευτικό Τμήμα & Ιματιοθήκη

Υπεύθυνοι τμήματος :   Σαλμά Αγγελική - Διγενή Μαρία - Τσίρκα Σταυρούλα - Ρούλια Ειρήνη 
 
Με ενεργά περίπου 200 μέλη όλων των ηλικιών ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό τη διατήρηση, προβολή και διάδοση της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης. Εκπροσώπησε και εκπροσωπεί την πόλη μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποσπώντας άριστες κριτικές. Ταξιδεύοντας από το μικρότερο χωριό, μέχρι τα Κανάρια Νησιά διαιωνίζει την μακραίωνη παράδοση με τοπικές φορεσιές και χορούς όλης της Ελλάδος. Χοροδιδάσκαλος από δεκαετίας είναι ο Νικόλαος Λιόντος. Το Χορευτικό μας τμήμα έχει ταξιδέψει στην Τσεχία, την Τενερίφη της Ισπανίας, την Βουλγαρία, την Ξανθη, την Κρήτη και πολλές άλλες πόλεις.  Λειτούργησε και λειτουργεί με γνώμονα την αυθεντική εκμάθηση των χορών και την γενικότερη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.