Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εκδηλώσεις & Δράσεις του ΠΚΑ

Συμμετοχή ΠΚΑ στο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στην Ξάνθη

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, με το Χορευτικό Τμήμα, συμμετείχε στις 5-7 Ιουλίου 2013 σε ένα πλούσιο πολιτιστικό τριήμερο, το 1ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης, που πραγματοποιήθηκε στην Ξανθη.

 

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός, φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός που θα προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο στην ακριτική Θράκη. Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε παραστάσεις δεκάδων χορευτικών συγκροτημάτων από ολόκληρη την Ελλάδα και την ομογένεια (ένα εκ των οποίων ήταν και το Πολιτιστικό κέντρο Αμφιλοχίας).

Οι χορευτές παρουσίασαν χορούς του τόπου μας ενώ την Κυριακή το πρωί παρευρέθησαν στη δοξολογία-ευλογία που τελέστει προς τιμήν των συμμετεχόντων  στις εκδηλώσεις αυτές στον Ι.Ν. Θεού Σοφίας στην κεντρική Πλατεία της Ξανθής.

Περισσότερες εικόνες μπορείτε να δείτε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.