Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εκδηλώσεις & Δράσεις του ΠΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία 10/4/16

Επιτυχής ήταν μία ακόμη αιμοδοσία που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

Οι συμπολίτες μας για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν με ευχαρίστηση στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, δίνοντας ελπίδα και μύνημα ζωής σε χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.