Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εκδηλώσεις & Δράσεις του ΠΚΑ

ΕΝΘΥΜΙΑ - Ημερολόγιο 2011

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, υλοποιόντας μία φιλόδοξη ιδέα, κυκλοφόρησε για το 2011 ένα πρωτότυπο ημερολόγιο με τον τίτλο "ενθύμια". Πρόκειται ουσιαστικά για μία βόλτα στην ιστορία της πόλης μέσα από φωτογραφικό υλικό και ανέκδοτες ιστορίες (επώνυμες), τις οποίες συλλέξαμε με την βοήθεια των συμπολιτών μας.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της "παλιάς" Αμφιλοχίας, ο αναγνώστης θα βρεί στις τελευταίες σελίδες και ένα εύχρηστο Ημερολόγιο του 2011. Τα "ενθύμια" μπορείτε να τα βρείτε στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.

Την επιμέλεια της έκδοσης ανέλαβε ο Αλέξης Βογάς και την συντακτική ομάδα αποτέλεσαν οι Κακαρούνα Λευκοθέα, Δράκου Ελένη, Ανδρίκουλα Σοφία, Βογάς Αλέξης και Γερόλυμος Παναγιώτης.

Τις φωτογραφίες διέθεσαν οι Αφροδίτη Κοσμετάτου, Ελένη Νικολάου-Ανδρίκουλα, Παναγιώτης Βούλγαρης, Μπαρμπαρέλα Σφήκα, Στέφανος Βογάς, Ελένη Δράκου και Αθανασία Βαρλαμήτη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.