Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εκδηλώσεις & Δράσεις του ΠΚΑ

Συμμετοχή ΠΚΑ στο 3ο Φεστιβάλ "Ας αρχίσουν οι χοροί"

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας συμμετείχε στις 17 Ιουνίου 2016 στο 3ο Φεστιβάλ “Ας αρχίσουν οι χοροί” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης “Οι Ρίζες”, στο Αγρίνιο.
 
Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.
 
Για άλλη μία φορά το Χορευτικό Τμήμα του ΠΚΑ απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όχι μόνο όσων παρακολούθησαν το Φεστιβάλ αλλά και από πολλούς συμπολίτες μας.
 

Let's do it Greece 2016

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, από κοινού με την Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας και πλήθος μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείων της πόλης μας υλοποίησαν και εφέτος την δράση Let's do ti Greece.

Η εφετινή δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και περιελάμβανε :

  • καθαρισμό της διαδρομής προς το κάστρο της Αρχαίας Λημναίας και
  • φύτευση λουλουδιών στην παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας.

Η συμμετοχή των συμπολιτών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέες δράσεις που θα διοργανωθούν στο άμεσο μέλλον.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Εθελοντική αιμοδοσία 10/4/16

Επιτυχής ήταν μία ακόμη αιμοδοσία που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

Οι συμπολίτες μας για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν με ευχαρίστηση στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, δίνοντας ελπίδα και μύνημα ζωής σε χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία 10/05/2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, την Κυριακή 10 Μαϊου 2015 στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. 

 

Καλούμε και άλλους συμπολίτες μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες δίνοντας 5 λεπτά από το χρόνο τους για να σώσουν μία ζωή.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους.