Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εθελοντική Αιμοδοσία 28-8-2022

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας η Εθελοντική Αιμοδοσία από την κινητή μονάδα αιμοληψίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το συνεργείο του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αγρινίου, που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας κυρία Μέλου Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα) και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά για την στήριξη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Μαρία Σαλμά και την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κυρία Αθηνά Σταμούλη.
Επίσης ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κυρία Δήμητρα Αβράμπου καθώς και το υγειονομικό προσωπικό του Γ.Ν. Αγρινίου για την άψογη συνεργασία. Επιπλέον ευχαριστούμε για την προσφορά πλουσίων γλυκισμάτων το Σούπερ Χαρδαλιάς. Κλείνοντας, οι μεγαλύτερες ευχαριστίες μας ανήκουν στους εθελοντές αιμοδότες που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν την δράση αγάπης και προσφοράς!