Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Το Π.Κ.Αμφιλοχίας στην Καρυά Λευκάδας 20-8-2022

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της Καρυάς Λευκάδας 2022 και συγκεκριμένα στην κορύφωση τους το Σάββατο 20 Αυγούστου το βράδυ στην Νέα Πλατεία της Καρυάς στην ετήσια εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «Απόλλων» Καρυάς Λευκάδας.

Η Πρόεδρος κυρία Ρούλα Μπαρλά Μέλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας ευχαριστούν τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο «Απόλλων» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Νίκο Αραβανή για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.