Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή“Δεν ξεχνώ, δε λησμονώ…” 3-8-2022

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση “Δεν ξεχνώ, δε λησμονώ…” που ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή από τα χορευτικά και θεατρικά τμήματα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Νίκο Λιόντο και τον σκηνοθέτη μας κ. Κώστα Γεννάτο που με αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχή ζήλο όλα αυτά τα χρόνια επιμελούνται το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων και των παρουσιάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την φιλόλογο κα. Παναγιώτα Ντέκα για την επιμέλεια και την αφήγηση των εισαγωγικών κειμένων.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην σημαντική βοήθεια του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου “ Ο Άγιος Αθανάσιος” καθώς και στην στήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας και των χορηγών μας.