Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π Κ Αμφιλοχίας και «Ερωδιός». Μενιδίου 27 6 22

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η χορευτική βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας! Στην εκδήλωση συμμετείχαν το παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Π.Κ.Α. και το παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιός». Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον χοροδιδάσκαλο κύριο Γιάννη Γκαναβία για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στην όμορφη βραδιά μας. 
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον χοροδιδάσκαλο των παιδικών μας χορευτικών τμημάτων κύριο Βενιαμίν Γερνά για την άψογη συνεργασία και το αδιάκοπο κέφι του να διδάσκει και να εμψυχώνει τα παιδιά μας στα πρώτα χορευτικά τους βήματα.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα της κυρίας Σοφίας Μολώνη παραδοσιακό παντοπωλείο Ακαρνάνων Γη για την προσφορά των πλουσίων εδεσμάτων στην εκδήλωση μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς μας χορευτές και γονείς καλό καλοκαίρι!