Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Εκδήλωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

Μία εξαιρετική εκδήλωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας από το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με λαμπαδηδρομία και στην συνέχεια βραβεύθηκαν συμπολίτες μας που στηρίζουν έμπρακτα τις εθελοντικές αιμοδοσίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Αμφιλοχίας για την στήριξη καθώς και όλους τους εθελοντές μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Οικονόμου Δημήτριο για την προσφορά νερών και αναψυκτικών στην εκδήλωση.
Εκφράζουμε τις θερμές μας  ευχαριστίες στους Εθελοντές Αιμοδότες που με το παράδειγμά τους ανοίγουν δρόμους ώστε η προσφορά της Αιμοδοσίας να αποτελεί κοινωνική ευαισθησία, βίωμα και τρόπος ζωής για όλους μας.
Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή!