Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη Αιμοδοσία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, από το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αγρινίου. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες μας που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν την δράση αγάπης και προσφοράς!
Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή!