Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η 3η Ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας και ο Δήμος Αμφιλοχίας γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και προωθώντας ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης αλλά και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας! Ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές κ. Παναγιώτη Ντουμάζιο και την κα. Ευτυχία Τσόμπου για την βοήθεια τους, καθώς και το Σούπερ Μάρκετ Χαρδαλιάς για την προσφορά πλούσιων εδεσμάτων στην εκδήλωση!