Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Π.Κ.Αμφιλοχίας Ομάδα Αφιερωμάτων 1η Οκτωβρίου 2021

Γιορτάζοντας τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, η ομάδα αφιερωμάτων του πολιτιστικού κέντρου Αμφιλοχίας  πραγματοποίησε εκδήλωση – αφιέρωμα :

 ΄΄παντ’ ανοιχτά, παντ’ άγρυπνα, τα μάτια της ψυχής μου’’

 

Στην εκδήλωση  παρουσιάζονται δραματοποιημένα αποσπάσματα από τα έργα ‘’Η γυναίκα της Ζακύνθου ‘’ και ‘’Ελεύθεροι Πολιορκημένοι’’ του Διονυσιου Σολωμου, ‘’Τα δίκαια του ανθρώπου’’ και ο ‘’Θούριος’’ του Ρήγα Φεραίου, ‘’Φωτεινός ο Ζευγολάτης’’ του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, ‘’Ελληνική Νομαρχία’’, ‘’Προστάτες’’ του Μήτσου Ευθυμιάδη και ‘’Το μεγάλο μας Τσίρκο’’ του Ιάκωβου Καμπανέλλη.
Επίσης μελοποιημένα θα ακουστούν τα τραγούδια από τα έργα, ‘’Ωδαι’’, ‘’Προστάτες’’, ‘’Θούριος’’, ‘’Ελεύθεροι Πολιορκημένοι’’ και ‘’Το μεγάλο μας Τσίρκο’’

Ευχαριστούμε την  εφημερίδα ΜΑΙΣΤΡΟΣ για την παραχώρηση του βίντεο.