Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Υποβρύχιος Καθαρισμός 20-9 2021

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Υποβρύχιος Καθαρισμός 2021 στην πόλη μας από το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αλιευτικό και περιβαλλοντικό επαγγελματικό σύλλογο Αμφιλοχίας ‘’Άγιος Αθανάσιος’’ για την αμέριστη στήριξη τους, τους εθελοντές δύτες κ. Φίλιππα Σμεράιδο και τον κ. Γιώργο Δράκο, το Λιμεναρχείο Αμφιλοχίας, τον Δήμο Αμφιλοχίας καθώς και όλους τους εθελοντές μας οι οποίοι ήταν παρόντες στη δράση μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το supermarket Νούτσιος (Ιωάννης Νούτσιος) που πάντα με τις χορηγίες του βρίσκεται κοντά στις δράσεις του Π.Κ.Α.