Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Π.Κ.Αμφιλοχίας,ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 2020

 

Tην Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας διοργάνωσε, εθελοντική δράση καθαρισμού του βυθού της Αμφιλοχίας από εθελοντές δύτες της ομάδας ISea με την βοήθεια εθελοντών της πόλης μας.

Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. στην παραλιακή ζώνη Αμφιλοχίας.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους το Λιμενικό Σώμα Αμφιλοχίας καθώς και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας κ. Κωνσταντίνο Διγώνη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Παραδοσιακά Τυριά Αμφιλοχίας Νάκας για τα μπλουζάκια που φορέθηκαν από τους εθελοντές στην δράση μας.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αμφιλοχιώτες δύτες Φίλιππα Σμεράιδο και Γεώργιο Δράκο, καθώς και σε όλους τους εθελοντές, για την συμμετοχή τους με την ομάδα της οργάνωσης I Sea

                                Εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Κ.Αμφιλοχίας

                                                 Η πρόεδρος

                                   Μέλου – Μπαρλά Μαγδαληνή