Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Χορευτικό Τμήμα ΠΚΑ

Το Xορευτικό τμήμα, με ενεργά περίπου 200 μέλη όλων των ηλικιών εκπροσώπησε και εκπροσωπεί την πόλη μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποσπώντας άριστες κριτικές. 
 
Εφέτος 40 χρόνια από την ίδρυση του Π.Κ. Αμφιλοχίας το χορευτικό τμήμα παραμένει ένας από τους βασικούς άξονες του Κέντρου μας, που το μεράκι των ανθρώπων που το απαρτίζουν αναδυκύουν κάθε φορά τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες, τους ιστορικούς κοινωνικούς δεσμούς και τη Συλλογική κουλτούρα μας. 
 
Γι΄αυτό τους ευχαριστούμε και τους στηρίζουμε.