Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Ετήσιος χορός ΠΚΑ

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο ”ΑΦΩΝ ΝΑΚΑ” στην πόλη της Αμφιλοχίας. Οι αρκετοί φίλοι του συλλόγου που παρευρέθησαν διασκέδασαν με την ζωντανή ορχήστρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χορό αυτό, όσους βοήθησαν για την διοργάνωση του, αλλά και όλα τα καταστήματα που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.

 

                                                                                  Το Δ.Σ.