Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Aφιέρωμα για τα 40 χρόνια του Π.Κ.Α.

Σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση, με παρόντες πολλούς φίλους του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου στην «Πινακοθήκη Μάργαρη» η εκδήλωση “Aφιέρωμα για τα 40 χρόνια του Π.Κ.Α.” στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Κ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την παρουσία τους, τους παλαιούς Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. του συλλόγου, τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Αποστόλη Κοιμήση, τους Ιερούς Πατέρες Αγίου Αθανασίου και Αγίας Παρασκευής, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ιωάννη Πρεβεζιάνο, τον Πρόεδρο του Νέου Αμφιλόχου Μάρκο Φουρλάνη, τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας Γιώργο Λιάπη και την κα. Ράνια Εμμανουηλίδου για την φιλοξενία που για μια ακόμη φορά μας προσέφερε στον όμορφο χώρο της Πινακοθήκης Μάργαρη. 
 
Ένα θερμό ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε όλους εσάς, τους φίλους του συλλόγου, τους αφανείς ήρωες που 40 χρόνια πορεύεστε μαζί του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία των σκοπών του. 
Χωρίς εσάς, αυτό το όμορφο ταξίδι, διάρκειας 40 χρόνων δεν θα ήταν τόσο μακρινό και συνάμα τόσο υπέροχο.
Αποτελεί σκέψη μας, η 40χρονη ιστορία του Π.Κ.Α. - εντός του 2018 - να αποτυπωθεί στο χαρτί, σε μια μικρή αλλά καλαίσθητη έκδοση. 
 
Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε…