Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Μεγάλη εκδήλωση - αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων απότην ίδρυση του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:30 στην "Πινακοθήκη Μάργαρη", σε μία βραδιά αφιερωμένη στις τέσσερις δεκαετίες παρουσίας του Π.Κ.Α. στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
 
Τα πρώτα εκείνα δειλά χειροκροτήματα, στην παραλία της Αμφιλοχίας το καλοκαίρι του 1978, δεν σταμάτησαν για τα επόμενα σαράντα χρόνια, αντίθετα, στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν γίνανε πιο ενθουσιώδη και πιο πολυπληθή, επικροτώντας και επιβραβεύοντας την πολιτιστική δράση του Π.Κ.Α. καθώς αντηχούν στους γύρω λόφους και σβήνουν αιωρούμενα πάνω από τον ελαφρύ κυματισμό του μικρού κόλπου της Αμφιλοχίας.
 
Στην επετειακή εκδήλωση, που συμπίπτει με την έναρξη των "Πανακαρνανείων 2018", θα παρουσιαστούν σημαντικές στιγμές από την ιστορία του συλλόγου και κατά την διάρκειά της θα βραβευθούν για την προσφορά τους, οι διατελέσαντες πρόεδροι του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.
 
Ένα πολύχρωμο ταξίδι, γεματο δημιουργία, που ξεκινά το μακρινό 1978 και φτάνει στο σήμερα. Ένα πολιτιστικό ταξίδι 40 χρόνων στα Αμφιλοχιώτικα δρώμενα.