Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αμφιλοχίας

Ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αμφιλοχίας διοργανώνει τον “2ο Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας” 10 χλμ , 5 χλμ και 1.000 μέτρων για παιδιά, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017.
 
Συνδιοργανωτές ο Δήμος Αμφιλοχίας, Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, Εθελοντική ομάδα Αμφιλοχίας, Κέντρο Λόγου, Τέχνης & Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος».
 
Αναλυτικά :
  • Παιδικός Αγώνας 1 χιλιομέτρου :    Ώρας Εκκίνησης 18.30
  • Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων :  Ώρας Εκκίνησης 19.00
  • Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων :  Ώρας Εκκίνησης 19.00
 
Αφετηρία και Τερματισμός στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στη φόρμα υποβολής στη διεύθυνση https://sites.google.com/view/dromosamfilochias
 
Προσοχή: Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα από 16.00 έως 17.30
 
Για τον Παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή ενώ το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων είναι 5 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνεται στη γραμματεία πριν την έναρξη των αγώνων από 16:00 – 17:30.
 
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, ενώ οι ανήλικοι συμμετέχουν με ευθύνη του γονέα τους.
 
Συμμετοχή εθελοντών στα Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6977013908 Κατσαντάς Λεωνίδας, 6976999027 Ντουμάζιος Παναγιώτης