Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Θεατρική παράσταση "Η ποντικοπαγίδα"

Μια δύσκολη παράσταση θα τολμήσει να ανεβάσει η θεατρική ομάδα του ΠΚΑ.
 
Το θρυλικό, πλέον, θεατρικό έργο της Αγκάθα Κρίστι “Η ποντικοπαγίδα” (The Mousetrap), παραμένει το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, καθώς παίζεται συνεχώς στο West End του Λονδίνου από τις 25 Νοεμβρίου 1952 έως σήμερα! Η «Ποντικοπαγίδα» έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία κι έχει μεταφραστεί σε 50 γλώσσες.
 
Η «Ποντικοπαγίδα» έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε πενήντα γλώσσες. Στην Ελλάδα ανέβηκε για πρώτη φορά από τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, το 1963, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Κώστας Καρράς, ενώ ακολούθησε το Θέατρο της Δευτέρας στις 28 Ιουνίου 1976 με τους Κατερίνα Βασιλάκου, Νίκο Βασταρδή, Γιάννη Ευαγγελίδη, Γιώργο Χριστοδούλου και άλλους, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μηλιώνη και μετάφραση Νίκου Γκάτσου.
 
Όσο για την πλοκή του έργου είναι εκπληκτική και θα παγιδεύσει τον θεατή όπως ακριβώς η αράχνη τα θύματά της στον ιστό της.
 
Η παράσταση θα ανέβει τρεις συνεχόμενες παραστάσεις:
 
  • Σάββατο 18 Φεβουαρίου ώρα 19:30, 
  • Κυριακή 19 Φεβουαρίουώρα 20:00 και 
  • Δευτέρα 20 Φεβουαρίουώρα 20:00 
 
στην αίθουσα Τρομπούκη.
Τιμή εισόδου: 3€
(για την ενίσχυση του Π.Κ.Α.)