Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Κοπή Πίτας Π.Κ. Αμφιλοχίας 2017

Με την ευκαιρία εορτασμού του Πολιούχου της Πόλης μας, το Π.Κ. Αμφιλοχίας έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα, παρουσία μελών αλλά και φίλων, στην Ταβέρνα αδελφών Νάκα. 
 
Στους επίσημους προσκεκλημένους παραβρέθηκαν, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΚΑ.ΔΑ. Αμφιλοχίας κα. Φρειδερίκη Λαμπράκη – Σταμούλη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμφιλοχίας κ. Γεώργιος Αλπός, ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Κωνσταντίνος Κοπίδης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Γώγολος.
 
Σημαντική η παρουσία του Επίτιμου Προέδρου του Π.Κ. κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, ο οποίος έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Π.Κ, και της κας. Μπιστιντζάνου Λυκειάρχη ΕΝ. Λυκείου Αμφιλοχίας, όπως και του χοροδιδασκάλου του Π.Κ. κ. Νίκος Λιόντος. 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την ευγενή τους παρουσία εκπρόσωποι του Συλλόγου Δίοδος, οι κ.κ. Ειρήνη Φίλου και Βασιλική Καραγιάννη.
 
Από τις ωραιότερες παρουσίες της εκδήλωσης ήταν οι χορευτές του παιδικού τμήματος οι οποίοι μας εξέπληξαν όμορφα με τις χορευτικές τους ικανότητες. 
 
Το φλουρί το κέρδισε ο Γιώργος Κατσίκης , ο οποίος παρέλαβε το νέο βιβλίο του συντοπίτη μας συγγραφέα και Τέως Δημάρχου κ. Νικόλαου Τέλωνα « ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΙΜΕΝΑ», το οποίο ήταν ευγενική χορηγία της Προέδρου του ΚΕΚΑΔΑ Αμφιλοχίας κας. Φρειδερίκης Λαμπράκη Σταμούλη.
 
Να ευχηθούμε Καλή Πολιτιστική Χρονιά σε όλους, με περισσότερη δράση και συμμέτοχή.