Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ευχαρίστησαν την Παιδική Θεατρική Ομάδα του ΠΚΑ

Θυμάμαι, λίγες μέρες πριν ολοκληρώσω την αποστολή μου στη Ζάμπια, ένας ασθενής μου με HIV αρνιόταν να συνεχίσει τη θεραπεία του. Ισχυριζόταν ότι δεν έχει νόημα να παίρνει τα φάρμακά του αφού έμαθε πως θα φύγω. Του εξήγησα πως θα έρθει άλλος γιατρός να με αντικαταστήσει αλλά αρνιόταν να το δεχτεί. "Ξέρεις, θέλω να γυρίσω στην οικογένειά μου, είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω ανάγκες", του είπα. "Δεν είσαι άνθρωπος γιατρέ, είσαι η προσευχή μου και η ελπίδα μου... "
 
Οι προσπάθειες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εστιάζουν πάντα στους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, έχοντας εσάς πολύτιμους αρωγούς. Χάρη στη δική σας υποστήριξη, μπορούμε να βρισκόμαστε κοντά σε όσους μας χρειάζονται και να απαλύνουμε τον πόνο τους.
 
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είμαστε εσείς. Και μόνο μαζί σας μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα μας, να σώζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.
 
Εκ μέρους των ασθενών μας, σας ευχαριστούμε θερμά
 
Χρήστος Χρήστου
Χειρούργος – Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που στηρίξατε, με την παρουσία σας, την παιδική παράσταση “Ειρήνη” του Αριστοφάνη, που πραγματοποιήθηκε στις 21/06/2016, στα πλαίσια των Πανακαρνανίων 2016.

Η παράσταση έγινε με ελεύθερη είσοδο και με προαιρετική οικονομική ενίσχυση (1 ευρώ) για χάρη της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα.