Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

29/7 Θεατρική παράσταση "Του χωριού το Κοινοβούλιο"

 
Είναι ο χώρος που όλοι έχουν λόγο για όλα τα θέματα πολιτικά, κοινωνικά ακόμη και αθλητικά. Όλοι μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους, να κουτσομπολέψουν, να μάθουν τα νέα του χωριού. Επίσης είναι ένας χώρος που καλύπτει την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία και προσφέρει ψυχαγωγία. 
 
Η συγκεκριμένη κωμωδία είναι έργο επίκαιρο και εκφράζει την σημερινή κατάσταση. Έχει στοιχεία λαϊκής παράδοσης και μέσα από τις σκηνές του αναδεικνύονται ήθη, έθιμα, νοοτροπίες, αντιλήψεις, χαρακτήρες και προβλήματα των απλών ανθρώπων και κυρίως της ελληνικής επαρχίας. 
 
Οι διάλογοι του έργου είναι στην θεσσαλική ντοπιολαλιά και σκορπά άθφονο και αβίαστο γέλιο χωρις ύβρεις, χυδαιολογίες και φθηνές πολιτικολογίες.
 
Τα σκηνικά είναι της Πιπίνας Μπατζιάκα και τα κουστούμια της Μαρίας Ρήτα. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Σωτήρης Μπακαρός, Δημήτρης Καρμαγκιόλας, Αποστόλης Χαλαβέτας, Αυγή Παπαδημητρίου, Απόστολος Ρήτας, Ειρήνη Γεωργατζά και Βάϊος Ρήτας.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ : 5€