Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01/10 η υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στην πόλη μας, στα πλάισια της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, παρόλο τις απουσίες που σημειώθηκαν από φορείς της πόλης σε μία σημαντική εκδήλωση για τον τόπο μας.

Η Φλόγα που ξεκίνησε από την Κοζάνη στις 27/8, θα καταλήξει στις 31/10 στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα, σε ένα ταξίδι ευαισθητοποίησης των Ελλήνων και μεταφοράς του μυνήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσία και της Προσφοράς Οργάνων Σώματος.

Τπ Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας και οι εθελοντές αιμοδότες της πόλης μας, έδωσαν το δικό τους μύνημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, οργανώνοντας ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Δείτε περισσότερο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ