Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Ετήσιος χορός ΠΚΑ 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα του Π.Κ. Αμφιλοχίας , η οποία έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της περιοχής μας.
 
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών του Δ.Σ. 
 
Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των επαγγελματιών της πόλης μας που με τις προσφορές των ειδών τους, βοήθησαν να πραγματοποιηθεί μια πλούσια λαχειοφόρος αγορά. Η φιλοξενία του καταστήματος «Αμφιλοχικό» και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του, ενίσχυσαν την επιτυχία της βραδιάς, η οποία πλαισιώθηκε από υπέροχες μουσικές, που μας διασκέδασαν εως και τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που στηρίζεται τις εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος που κάθε φορά προτείνει το Π.Κ. Αμφιλοχίας .