Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Πανακαρνάνεια 2018

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας πιστό  στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνει και φέτος τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πανακαρνάνεια 2018.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί...

 
 

Κοπή πίτας 2016

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιανουάριου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου (Αφών Τρομπούκη) η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
 
Η παρουσία των μελών του Συλλόγου αλλά και των φίλων αυτού, έδωσαν στην εκδήλωση πνεύμα χαράς και εορτασμού.  Αντάλλαξαν ευχές  για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Αισιοδοξία και Δύναμη για όλους και πολλά πολιτιστικά δρώμενα από μέρους του Συλλόγου.
 
Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε όραμα και στόχο και συνέχεια των  προσπαθειών του Συλλόγου, για τη διεύρυνση του πολιτιστικού χώρου μέσα από μία σειρά δράσεων, οι  οποίες θα ξεχωρίζουν με ποιοτικές διοργανώσεις λόγου και τέχνης, ενημερωτικές ημερίδες αλλά και πράξεις αλληλεγγύης όπως αιμοδοσίες, υποστήριξη φιλανθρωπικών προσπαθειών κλπ.
 
Σκοπός όλων των δράσεων του συλλόγου θα είναι  η προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και η ενημέρωση για τα οφέλη και την ιδιαίτερη αξία που μπορεί να έχει ο πολιτισμός  στην καθημερινότητά του.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ανανέωσε το ραντεβού του με τα Μέλη αλλά και τους φίλους του στις 23 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00, στον ετήσιο χορό του, στο Κέντρο «Αμφιλοχικό».
 
Δείτε περισσότερο Φωτογραφικό Υλικό και το Δελτίο Τύπου του ΠΚΑ