Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Πρόσκληση σε τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, σύμφωνα με το καταστατικό του, καλεί τα μέλη του να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δήμου (Τρομπούκη) την Κυριακή 20/12/2015 και ώρα 11:00π.μ.
 
 Θέματα ημερήσιας διάταξης:
  • Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Οικονομικός απολογισμός
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  • Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες
 
Προσκαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας, μπορούν να κατανοήσουν τους σκοπούς, αλλά και τη σημασία ύπαρξης του Πολιτιστικού Κέντρου και δεν είναι μέλη του συλλόγου, να υποστηρίξουν το έργο του με την εγγραφή τους ως νέα μέλη.
 
Επίσης, όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν με προσωπική δράση στην πραγματοποίηση των σκοπών του συλλόγου να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.   
 
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 17/12/2015 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Τηλέφωνα: 6973841954  Πρόεδρος ΔΣ         6932437744  Αντιπρόεδρος ΔΣ
 
Αιτήσεις συμμετοχής,για τις εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΚΑ,μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν,από το Πρατήριο Άρτου του κ. Κώστα Γεννάτου.
 
 
 
 
Με εκτίμηση         
το Διοικητικό Συμβούλιο