Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Δελτίο τύπου ΠΚΑ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ προχωρά σε μια νέα συνεργασία με τον Αρχιμουσικο ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΓΚΑ για την δημιουργία παιδικής χορωδίας και χορωδίας ενηλίκων.
 
Σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να προασπίσουμε τον πλούσιο μουσικό πολιτισμό του τόπου αλλά και της χώρας μας.
 
Τόσο οι μικροί φίλοι μας όσο και οι μεγάλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να μάθουν μελωδίες, ύμνους και τραγούδια, να τραγουδήσουν σωστά και να ζήσουν τη μαγεία μιας συλλογικής φωνής.
 
Εγγραφές από 7-29/11 και  κατά τις ώρες των χορευτικών τμημάτων. 
 
Πληροφορίες  6980107228, 2642024374.